MİTSO ÜYESİ SOLMAZ GRUP İLE KORİNT İNŞAAT TÜRK-ALMAN TSO ÜYESİ OLDULAR

20.06.2023 13:39

MİTSO ÜYESİ SOLMAZ GRUP İLE KORİNT İNŞAAT TÜRK-ALMAN TSO ÜYESİ OLDULAR

Milas Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Solmaz Grup ile Korint İnşaat firmalarının Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasına (TD-IHK) üyelik başvuruları kabul edildi. TD-IHK‘ye üyelikleri onaylanan MİTSO üyesi iki firmaya üyelik belgeleri MİTSO’da düzenlenen törenle TD-IHK Genel Sekreteri Okan Özoğlu tarafından verildi.

MİTSO üyesi Solmaz Grup İnşaat, Mimarlık, Emlak,Turizm, Yatçılık Gıda, Petrol Ürünleri İmalat, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yine MİTSO üyesi Korint İnşaat, Turizm, Ticaret, Sanayi A.Ş.’nin Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odasına üyelik başvuruları kabul edildi. TD-IHK‘ye üyelikleri kabul edilen MİTSO üyesi iki firmaya üyelik belgeleri MİTSO’da düzenlenen törenle verildi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘in ev sahipliğinde düzenlenen törende TD-IHK Genel Sekreteri Okan Özoğlu tarafından her iki firmanın yetkililerine teslim edildi.

TD-IHK‘ye üyelik başvuruları kabul edilen her iki firmanın üyelik belgelerini TD-IHK Genel Sekreteri Okan Özoğlu, Solmaz Grup adına firmanın Müdürler Kurulu Başkanı Bülent Solmaz‘a, Korint İnşaat firmasının belgesini ise firmanın yöneticilerinden Gülümser Balkır‘a teslim etti. Okan Özoğlu her iki firma yöneticilerine başarılar diledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise iki üyelerinin TD-IHK‘ye üyelik başvurularının kabul edilmesinin kendilerini gururlandırdığını belirterek her iki firma yöneticilerini kutladı ve hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yazı detayını buraya yazınız