MİTSO VE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ İŞBİRLİĞİ YAPACAK

12.04.2016 17:02

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetimi, kadınlara yönelik sosyal projelerde işbirliği yapacak.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret eden Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı, Başkan Yardımcısı Sevgi Barın, Sekreter Aydan Mergen Özcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Acar; sosyal projelerde işbirliği önerisinde bulundular. Milas’taki kadınların çeşitli sosyal projelerle desteklenmesi, zor durumdaki ailelerin ve kadınların desteklenmesi için çeşitli projeler üretmek istediklerini anlatan KK Kadın Meclisi Yöneticileri, bu projelere destek istediler.
KK Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı, Milas’ın bazı mahallelerini ziyaret ettiklerini ve çok zor koşullarda yaşama savaşı veren kadınların ve ailelerin bulunduğunu belirterek “Bu kadınlara ve ailelere yardımcı olmak, onlara olabildiğinde destek olmak istiyoruz. Bu konuda MİTSO ile işbirliği yapmak istiyoruz. Bu projeleri sizlerin de desteği ile gerçekleştirebilirsek önemli gelişmeler sağlayabiliriz” dedi.
MİTSO Yönetim Kurulu başkanı Reşit Özer de KK Kadın Meclisi’nin projelerini olanaklar ölçüsünde her zaman destekleyeceklerini belirterek “Milas’ta çok zor durumda olan ailelerin olduğu bilgisi geliyor. Bu ailelerin belirlenmesi durumunda, nasıl yardımcı olunabilecekse biz de elimizden gelen desteği göstermeye hazırız. Bu konuda çeşitle kampanyalar düzenlenebilir, evlerdeki kullanılmayan giysiler, eşyalar, ilaçlar paylaşılabilir. Sizlerle böyle bir çalışma yürütmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.