MİTSO ve Milas ESSO nın ortak görüşü

06.08.2013 17:31

MİTSO yönetiminin bir süre önce yeniden göreve seçilen Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimini kutlama amacıyla yaptığı ziyaretin karşılığı olarak Milas ESSO yönetimi iadeyi ziyarette bulundu. İki oda yöneticileri ziyaret sırasında turizm altyapı katılım payları ödentilerinin yüksekliği ve açılan panayırlar dolayısıyla esnaf ve tacirlerden gelen yakınmaları değerlendirdiler.

Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çetiner, Hüseyin Aşçı, Mümtaz Akar Mehmet Yüksek, Hasan Kuşçu, Bilal Sümbül, Ünal Uysal, Emin Koç ve İsmail Gönül ile odanın Genel Sekreter Yardımcısı Esma Başol’un katıldığı iadeyi ziyaret sırasında MiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Atıcı ile Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Cuma Bozkurt hazır bulundu. Ziyaret sırasında iki oda üyelerinin içinde bulunduğu sorunlar üzerinde bir süre karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken Milas ESSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim, sık sık Milas’ta açılan panayırların Milas esnafını olumsuz yönde etkilediğinden yakınırken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna da turizm altyapı birliği katılım payları nedeniyle oda üyelerinin yakınmalarını dile getirdi. İki oda yöneticileri de Milaslı tacir ve esnafların çıkarlarının korunması için işbirliği yapmanın yararı konusunda görüş birliği içinde olduklarını vurguladılar. Ziyaret daha sonra, bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması ve üyelerin sorunları konusunda Milas’taki diğer odaların da katılımıyla işbirliği ortamı yaratılması konusunda görüş birliğinin belirtilmesiyle sona erdi.