DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

MİTSO YİNE BAŞARDI… MİLAS, ŞİMDİ DE ATLASJET’İN ATLASGLOBER DERGİSİNDE

MİTSO YİNE BAŞARDI… MİLAS, ŞİMDİ DE ATLASJET’İN ATLASGLOBER DERGİSİNDE
08.02.2018 17:15
1.603
A+
A-

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın başvurusu üzerine Atlasjet’in uçaklarında yolcular için hazırlanmakta olan Atlasglober Dergisi‘nin Şubat ayı sayısında Milas’ın tanıtımına tam 5 sayfa yer verildi. Yazıda, Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri Türkçe ve İngilizce olarak yer alıyor. Geçen 22 Kasım’da Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy‘a bir mektupla başvurarak Atlasjet uçaklarında yolculara dağıtılan Atlasglober Dergisi’nde Milas’a yer verilmesini talep eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın tanıtım yazısının yayınlanması üzerine hemen Murat Ersoy’u arayarak teşekkür etti.

Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı için her platformda çaba göstermekte olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Pegasus Havayolları‘nın uçaklarında yolculara dağıtılmakta olan Flypgs.com Magazine Dergisinin Temmuz – 2017 sayısında Milas’ın tanıtımı için tam 5 sayfalık bir yazının ve fotoğrafların yayınlanmasını sağlamayı başarmıştı. MİTSO, şimdi de ülkemizin önemli havayolu firmalarından birisi olan Atlasjet’in Atlasglober Dergisinde de Milas’ı tanıtan tam 5 sayfalık yazı ve fotoğrafların yayınlanmasını sağlamayı başardı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle zenginliklerinin Atlasjet’in Atlasglober Dergisi’nde yayınlanması amacıyla, Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’a 22 Kasım’da bir mektup gönderdi. Reşit Özer, mektubunda Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinden söz ederek, Atlasjet’in yolcularına dağıtılan Atlasglober Dergisi’nde Milas’ın da tanıtımına yer verilmesini talep etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in talebini kabul eden Atlasglober Dergisi, Şubat -2018 sayısında Milas’a tam 5 sayfa yer verdi. Milas hakkındaki yazı Zeynep İyigün tarafından derlenirken yazının fotoğraflarını ise Olcay Akdeniz çekti. Atlasglaber Dergisi’nin 90 – 96’ıncı sayfaları arasında yer alan “Milas – Antik Çağ’ın Abideler Şehri” başlıklı yazıda, başta UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan Uzunyuva Hekatomnos Anıtmezarı ve Kutsal Alanı olmak üzere Gümüşkesen’in, Baltalıkapı’nın, Euromos’un, tarihi Milas evlerinin tanıtımı yapılıyor ve Bafa Gölü ile Milas halıları da anlatılıyor.

Milas’ı tanıtan yazının Atlasglaber Dergisi’nin Şubat – 2017 sayısında yayınlanması üzerine MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy‘u arayarak teşekkür etti. Reşit Özer, Milas’ı tanıtan yazının Atlasglober’de yayınlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Murat Ersoy’u MİTSO’nun konuğu olarak Milas’ın güzelliklerini ve tarihi, kültürel zenginliklerini yerinde görmesi için Milas’a davet etti.

SIRADA THY VAR.

MİTSO’nun girişimi ile Milas’ı tanıtan yazıların oldukça geniş bir şekilde Pegasus‘un Flypgs.com Magazine Dergisi ile Atlasjet‘in Atlasglober Dergisi’nde yayınlanmasının ardandan bir Milas tanıtım yazısının da Türk Hava Yolları’nın dergisinde yayınlanması bekleniyor. Bu konuda Türk Hava Yolları’na da başvuruda bulunduklarını belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “THY dergilerinde de Milas’ın yer alması için görüşmelerimiz sürüyor. Kısa bir süre içinde Milas’ın THY Dergilerinde de yer alacağını umuyorum” diye konuştu.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr