<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
DOLAR
36,4935
EURO
37,8900
ALTIN
3.346,41
BIST
9.658,72
DOLAR
36,4935
EURO
37,8900
ALTIN
3.346,41
BIST
9.658,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Çok Bulutlu
14°C
Muğla
14°C
Çok Bulutlu
Pazar Yağmurlu
13°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Açık
18°C

MİTSO Yönetimi, Arıcı Otomotivin açılışına katıldı.

MİTSO Yönetimi, Arıcı Otomotivin açılışına katıldı.
06.08.2013 17:27
1.959
A+
A-

13.11.2009 tarihinde ARICI Otomotivin açılış törenine MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Başkan Yrd. Hüseyin MAT, Meclis Başkanı Reşit ÖZER, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan CUNBUL’da katıldı.

ARICI Otomotiv’in açılış töreninde kısa bir konuşma yapan BMC satış sonrası müdürü, BMC’nin Yurt içi faaliyetleri hakkında şunları söyledi; 1964 yılında İzmir’de kuruldu, İzmir Pınarbaşı’ndaki 200 bin m² alana sahip otomotiv sektörün En son teknoloji ile donatılmış entegre tesislerinde üretim yapmaktadır. BMC’nin yılda 22 bin adet araç ve motor üretim kapasitesi ile üretimden işçisine 3500 çalışanı ile dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Tüm araçlarının tasarım, geliştirme, üretim, satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri de kendisi vermektedir. Teslimat sonrasında da entegre lojistik hizmet sunmaktadır. Sadece Ege bölgesinde 120 yan sanayi firmamızla 8500 işçi çalışmaktadır. Toplam üretimin %20 sini ihraç eden BMC, İngiltere, İtalya, Fransa, Portekiz gibi 70’i aşkın ülkeye otobüs, kamyon, hafif ticari araç ve otobüs şasesi ihraç etmektedir. Bugün yurt dışında kendi lisansı ile üretim yapan tek ticari araç üreticisidir. 2008 yılında savunma sanayi müsteşarlığının yürütmekte olduğu taktik tekerlekli araç projesi kapsamında 1859 adet araçlık tekerlekli zırhlı araç ve taktik tekerlekli araç ihalesini kazanmış ve sözleşmelerini imzalamıştır. Burada en önemli konu Türk Silahlı Kuvvetleri artık dışa bağımlı olmaktan kurtulacak, sınırsız operasyon el kullanım hakkını elde edecek, ikinci ülkelere satış ve pazarlamaya hiçbir şekilde tabi olmayacaktır.