MİTSO Yönetimi Y. Milasspor’u ziyaret etti.

19.09.2013 13:44

MİLSPR ZİYARET2“BİZE, DÜZENLİ AİDAT ÖDEYEN ÜYE LAZIM”

*MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Y. Milasspor’a elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Y. Milasspor Yönetimini ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sami Kont ve Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Eliş’ten oluşan MİTSO Yönetimi, Y. Milasspor Başkanı Cenker Çetin ve kulüp yöneticilerine başarılar dilediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, başta zeytin ve zeytinyağı olmak üzere Milas’ın ürünlerinin tanıtımı için yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlatarak Cenker Çetin’e Milas’ın markalı zeytinyağı ve sabunlarından armağan etti. Y. Milasspor’un durumu hakkında açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Cenker Çetin özellikle tesisleşmeye önem verdiklerini bu konudaki arayışların sürdüğünü belirterek “15 dönüm bir arazi bulduk. Bütün işlemleri son aşamaya getirdik ama bu kez arazinin içinde bir başkasının 1 800 metrekarelik yeri çıktı. Şimdi bu sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bu araziyi alabilirsek bir büyük maç sahası ve bir küçük idman sahası ile kulüp binası, sporcu lojmanları yapılabilecek bir yerimiz olacak” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in bir sorusu üzerine kulübün 500 dolayında üyesi olduğunu belirten Cenker Sezgin “Biz de bu kulübün 3 bin, 4 bin, 5 bin üyesi olmasını isteriz. Ancak bize aidatını düzgün ödeyen üye lazım. Aidatların toplanabilmesi için çalışma yürütüyoruz” dedi. Kulübün gelirlerini arttırmak için Milli Piyango İdaresi’nden resmi izin alınarak bir çekiş düzenlediklerini ve çekilişin 25 Aralık’ta yapılacağını anlatan Cenker Sezgin bu konuda MİTSO Yönetiminden destek istedi.

Y.Milasspor’a olanaklar ölçüsünde her zaman destek olmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da destek olacaklarını belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Y. Milasspor ilçemizin bir spor kulübü. Elbette sahip çıkacağız ve elimizden ne geliyorsa yapacağız, gereken desteği vereceğiz” dedi. Kulübe düzenli aidat ödeyen üye sayısının arttırılmasının yararlı olacağını vurgulayan Reşit Özer Y. Milasspor’un düzenli gelirlere kavuşturulmasının önemini belirtti.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ise OSB arazisindeki düzenleme çalışmalarıyla birlikte Sarıçay kenarında ortaya çıkacak alanların Y.Milasspor’a kazandırılmasını ve buraların mesire alanı şeklinde düzenlenerek kulübe gelir kaynağı yaratılmasını önerdi.