MİTSO YÖNETİMİ YENİ ES. KEF. KO. YÖNETİCİLERİNİ KUTLADI

06.08.2013 17:45

MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muzaffer Atıcı ve Hüseyin Mat, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Cuma Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Cunbul ve Mehmet Yiğit’ten oluşan MİTSO heyeti; Milas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (Es. Kef. Ko.)’nin yeni seçilen yönetim kurulunu ziyaret etti. Es. Kef. Ko.’nun başkanlığına seçilen Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim, yönetim kuruluna seçilen Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Tayyip Kömür ve Yaşar Avcı’dan oluşan yeni yönetim kurulunu kutlayan MİTSO yönetimi, seçimde meslek odaları arasında örnek bir işbirliği sergilendiğini belirterek yeni yönetime başarılar diledi.

Ziyaret sırsında Milas’taki odalar arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna “Milas’ta odalar olarak el birliği içinde pek çok işi başarabiliriz. Ben sizlerden öncelikle, bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiğimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na sahip çıkmanızı ve destek olmanızı bekliyorum. Ne yazık ki, Milaslı firmalar fuara katılmıyorlar. Milaslı firmaların fuara katılması, hem Milas’ın baldan balığa, zeytin ve zeytinyağından halıya ürürlerinin tanıtımı için, hem de genel olarak Milas’ın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı için çok büyük önem taşıyor” dedi.
Es. Kef. Ko.’nun yeni başkanı Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim de MİTSO yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na gereken desteği sağlayacaklarını bildirdi. Fuarı diğer oda başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiklerini ve yaptıkları görüşmelerde fuara katılanların büyük bir memnuniyet duyduklarını gördüklerini belirten Celal Devrim “Katılan firmalar özellikle satışlardan ve ilgiden çok memnundular” diye konuştu.
Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, MİTSO yöneticilerinin ziyaretin çok memnun kaldıklarını söyledi ve fuara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Paskal “Fuar çok başarılıydı. Soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen katılım da çok iyiydi. Katılanlar da memnun olduklarını söylediler” dedi.
Milas Gıda Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin de fuarda edindikleri izlenimlerin çok olumlu olduğunu belirterek “Geçen yıl Yatağan’dan bir firmanın fuara katılması için çok ısrar etmiştim. Geçen yıl katıldılar ve satışlardan çok memnun kaldılar. Hatta sonra ziyaretime gelerek bana bir teşekkür plaketi bile verdiler. Bu yıl da geldiler ve yine satışlardan çok memnun kaldılar. Mutlaka Milaslı firmalar da bu fuarda daha çok yer almalı” dedi.