MİTSO YÖNETİMİNDEN BAŞSAVCIYA HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ

15.09.2014 16:41

*MİTSO Yönetim Kurulu, kısa bir süre önce Sivas Cumhuriyet Savcılığından Milas Cumhuriyet Başsavcılığına atanarak göreve başlayan Bilal Gümüş’ü ziyaret etti.

*Başsavcı Bilal Gümüş “Ben memleketim Nizip’te çok sayıda zeytin ağacı var, diye düşünüyordum. Oysa Milas’a geldiğimde gördüm ki, Nizip’teki zeytin ağaçları hiç imiş. Burada dağların tepelerine kadar her yer zeytin ağaçlarıyla kaplı” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bilal Gümüş’ü ziyaret etti. MİTSO Yönetimi, Sivas Cumhuriyet Savcılığından Milas Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Başsavcı Bilal Gümüş’e başarılar diledi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit ve Halil İbrahim Gülen ile Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu’nun katıldığı ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Başsavcı Bilal Gümüş’e Milas’ı çeşitli yönleriyle tanıttı. Milas OSB konusunda da açıklamalarda bulunan Reşit Özer, OSB’nin altyapı ihalesi için bütün işlemlerin tamamlandığını büyük bir olasılıkla Ekim ayı içinde Ankara’da, Bakanlıkta altyapı işinin ihalesinin yapılacağını belirtti. OSB sayesinde 2 bin kişinin iş bulacağını ifade eden Reşit Özer, yörede işsizliğin azalmasıyla birlikte Milas’ın daha güvenli ve huzurlu olacağını söyledi. Reşit Özer, Başta zeytinyağı, bal, balık ve halı olmak üzere Milas’ın ürünlerinin tanıtımı için çaba gösterdiklerini de ifade ederek kısa sürede Milas zeytinyağı için coğrafi işaret patenti almak için başlatılan ve sürdürülen girişimlerden de olumlu sonuç almayı umduklarını söyledi.

Kendisinin Gaziantep’in Nizip ilçesinden olduğunu belirten Başsavcı Bilal Gümüş, Nizip’in de zeytinyağları ile ünlü bir ilçe olduğunu söyledi. Babasının da kısa süre öncesine kadar zeytin ve zeytinyağı üretimiyle uğraştığını anlatan Başsavcı Bilal Gümüş “Ben Nizip’te çok zeytin ağacı var diye düşünüyordum. Oysa buraya gelince gördüm ki, Nizip’teki zeytin ağacı sayısı hiçmiş. Burada dağların tepelerine kadar her yer zeytin ağaçlarıyla kaplı” diye konuştu.

MİTSO Yönetimi daha sonra Başsavcı Bilal Gümüş’e yeni görevinde başarılar dileyerek kutladı ve içinde Milas zeytinyağı, sabunu ve balı olan bir armağan paketi sundu.