MİTSO’DA MECLİS ÜYELERİNİN CORONA TESTLERİ TEMİZ ÇIKTI

20.01.2021 20:43

Milas Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerinin Covid-19 testleri yapıldı. Parmaktan alınan kan örnekleriyle yapılan test sonuçları temiz çıktı.

Covid-19 salgınına karşı sık sık odayı ilaçlatan, maske, mesafe ve hijyen kurallarını uygulayan MİTSO önlem amacıyla meclis üyeleriyle oda çalışanlarının da kan testleri yaptırıldı. Milas’ın Güvercinlik Adabükü mevkiinde kayıtlı faaliyet yürüten ve MİTSO’nun da yeni üyelerinden olan Dünya Deva Ambulans ve Acil Sağlık Hizmetleri firması, Oda çalışanlarının Covid-19 testlerini daha önce gönüllü olarak yapmış, çalışanların parmaklarından alınan kan örnekler üzerinde yapılan tahliller sonucunda MİTSO çalışanlarında Covid-19 virüsüne rastlanmamıştı. MİTSO’da bu kez meclis üyelerinin kan testleri yapıldı. Meclis üyelerinin parmaklarından alınan kan örneklerinin tahlillerde koronavirüse rastlanmadı ve sonuçlar temiz çıktı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Covid-19 salgınına karşı üyelerin ve çalışanların sağlığına çok önem verdiklerini belirterek  “Odamızda maske, mesafe ve hijyen kuralları titizlikle uygulanıyor. Bunun yanısıra Odamızın yeni üyelerinden Dünya Deva Ambulans ve Acil Sağlık Hizmetleri firması tarafından çalışanlarımızın kan testleri yapılmıştı. Şimdi de meclis üyelerimizin kan testlerini yaptırdık. Çok şükür, sonuçlar yine temiz çıktı. MİTSO olarak üyelerimizin, çalışanlarımızın ve meclis üyelerimizin salgına karşı en iyi şekilde korunabilmesi için önlemlerimizi titizlikle sürdürüyoruz” diye konuştu.