MİTSO’da seçim 3 Ekim’de… REŞİT ÖZER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

14.09.2022 16:54

Milas İlçe Seçim Kurulunun Milas Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinin 3 Ekim Pazartesi günü yapılmasına karar vermesinin ardından ilk olarak MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, düzenlediği bir basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve özel mazeretleri nedeniyle görev almak istemeyen bir iki arkadaşları dışında aynı ekip arkadaşlarıyla birlikte yola devam edeceklerini bildirdi. Özer, basın toplantısında ilk kez yönetim kurulu başkanlığına seçildiği 9 Mayıs 2013’ten ikinci kez seçildiği 5 Nisan 2018’e ve ikinci kez başkanlığa seçildiği bu tarihten bugüne kadarki çalışmalarını anlattı. Özer, seçilmesi halinde gerçekleştirmeye çalışacağı yeni projelerinden de söz ederek seçimlerin Milas’a ve MİTSO’ya hayırlı olmasını diledi.

Yazı detayını buraya yazınız