MİTSO’dan Akın Elektrik / Aydınlatma’ya iyi işler “MİLAS YAPI, DEKORASYON VE PEYZAJ FUARI ÇOK RENKLİ GEÇECEK”

MİTSO’dan Akın Elektrik / Aydınlatma’ya iyi işler  “MİLAS YAPI, DEKORASYON VE PEYZAJ FUARI ÇOK RENKLİ GEÇECEK”
24.02.2018 10:39

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bu yıl ikincisi düzenlenecek 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nın çok renkli geçeceğini bildirdi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen ile birlikte Akın Elektrik / Aydınlatma işyerini ziyaret etti. İşyeri sahibi Yusuf Akın’a iyi işler dileğinde bulunan MİTSO yöneticileri, Akın’ı, bu yıl ikincisi düzenlenecek Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na davet ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, geçen yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen 40 firmanın fuarda stant açtığını, 21 bin 300 ziyaretçinin gezdiğini belirterek “Bu yıl fuar alanı daha da genişliyor. Katılan firma sayında artış var. Fuarın açık kaldığı gün sayısı bir gün daha arttı. Bu yıl fuarı daha çok ziyaretçi gelecek. Fuar bu yıl daha renkli geçecek” dedi. Reşit Özer, Akın Elektrik / Aydınlatma işyeri sahibi Yusuf Akın’ı da fuara davet etti.

Akın Elektrik / Aydınlatma İşyeri Sahibi Yusuf Akın da MİTSO’nun başarılı çalışmalar yaptığını belirterek Oda yöneticilerine başarılar diledi.