MİTSO, Bal – Ser’e hayırlı işler diledi. “OSB, MİLAS İNŞAAT SEKTÖRÜNE DE CAN VERECEK

MİTSO, Bal – Ser’e hayırlı işler diledi.  “OSB, MİLAS İNŞAAT SEKTÖRÜNE DE CAN VERECEK
24.02.2018 10:34

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bal – Ser’i ziyaret etti. Ziyarette, Milas OSB’nin son durumu hakkında bilgi veren Reşit Özer, “Milas OSB, Milas’ın inşaat sektörüne de can verecektir” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurul Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Milas’ın önde gelen inşaat malzemeleri ticarethanelerinden Bal – Ser’i ziyaret ettiler. Bal – Ser Seramik İnşaat Malzemeleri, Nakliyat, Otomotiv, Tekstil, Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi Yetkilisi Emre Balcı ile görüşen MİTSO yöneticileri, Odanın çalışmalarını anlattılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bu yıl içinde OSB’de arsa teslimlerinin yapılacağını belirterek “OSB’de yeni fabrikaların yapılması, OSB’de çalışacak yaklaşık 2 bin kişinin oluşturacağı konut talebi, Milas’ta inşaat sektörüne can verecektir” dedi.

Bal – Ser Yetkilisi Emre Balcı da MİTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek “Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Bu çalışmalar çok önemli çalışmalar. Sizlere bunun için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.