DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

MİTSO’DAN, KARATOPRAK İNŞAAT YAPI MARKET’E HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

MİTSO’DAN, KARATOPRAK İNŞAAT YAPI MARKET’E HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ
24.02.2018 10:47
2.559
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce yeni işyerine taşınan Karatoprak İnşaat Yapı Market işyerini ziyaret ederek işyeri sahibi Sinan Karatoprak’a yeni mekanlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Milas’ın tanınmış inşaat malzemesi işyerlerinden Karatoprak İnşaat Yapı Market’in yeni işyerini ziyaret etti. İşyeri sahibi Sinan Karatoprak ile görüşen MİTSO yöneticileri, oda çalışmaları hakkında da bilgi verdiler. MİTSO’nun üyelerini ihracata yöneltmek için girişimlerde bulunduğunu anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Üyelerimizin ihracata yönelmesini arzu ediyoruz. Bunun için Katar ile görüşmelerimiz oldu. Çin’e açılmak istiyoruz. Çin’e de zeytin, zeytinyağı ihracatı için bu konuda deneyimli firmalarla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bu yıl ikinci kez açılacak Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nın 28 Mart / 1 Nisan tarihleri arasında yapılacağını belirterek “Geçen yıl Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’mız ilk kez olmasına rağmen iyi bir ilgi gördü. Bu yıl, hem fuardaki sergi alanını daha genişletiyoruz, hem de fuarın açık olduğu gün sayısını bir gün daha arttırıyoruz. Sizin de bu fuara davet ediyoruz” diye konuştu.
Karatoprak İnşaat Yapı Market sahibi Sinan Karatoprak da MİTSO’nun çalışmalarını takip ettiğini ve çok başarılı çalışmalar yapıldığını anlatarak “Sizleri bu çalışmalarınız için kutluyor ve başarılar diliyorum. Çok güzel çalışmalar yaptınız. Bu güzel çalışmaların devam edeceğine inanıyorum. Size başarılar diliyorum” dedi.

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr