MİTSO’DAN MİLAS 75. YIL DEVLET HASTANESİ’NE EKG CİHAZI

21.05.2015 10:55

*MİTSO, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne Eko kardiyograf için iki cihaz armağan etti.

*Cihazlar, hastanenin kardiyoloji ünitesinde hizmete girdi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzman Dr. Tarık Çubukçuoğlu’nun göreve başlaması nedeniyle bir süre önce yapılan ziyaret sırasında gündeme gelen hastaneye bir eko kardiyografi cihazı alınması talebini değerlendirerek hastaneye gereken cihazları kazandırdı. 17.2 bin liraya mal olan cihazların kurulumları yapılarak hizmete girdi. Hastane yönetimi, cihazların alınması nedeniyle MİTSO yönetimine bir teşekkür belgesi sundu.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne yardım elini uzattı. Hastanenin ihtiyacı olan iki eko kardiyoloji cihazı toplam 17.2 bin liraya MİTSO tarafından satın alınarak hastaneye bağışlandı. Cihazların kurulumu yapılarak hizmete girmesi üzerine MİTSO yönetimi hastanenin Başhekimi Uzman Dr. Tarık Çubukçuoğlu’nu ziyaret ederek cihazların kullanımını yerinde inceledi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Eliş ve Soner Çamlıbelen’in ziyaret ettiği Başhekim Uzman Dr. Tarık Çubukçuoğlu, “eko kardiyografi probu transözofageal ve Eko kardiyografi probu tarnstorasik” cihazlarının kurulumunun yapıldığını ve hizmete girdiğini anlatarak oda yönetimine teşekkür etti. MİTSO yöneticilerine cihazların kullanımını yerinde gösteren Başhekim Çubukoğlu, alınan cihazlarla Reşit Özer’in kalp kontrolü yaptırdı. Uzman Dr. Çubukçuoğlu daha sonra üzerinde “Hastanemiz kardiyoloji ünitesine yapmış olduğunuz yardımlar için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi adına teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim” yazılı bir teşekkür belgesini MİTSO yöneticilerine sundu.

Milaslıların hastaneye yardım etmek gayreti içinde bulunduğunu da anlatan Başhekim Çubukçuoğlu kısa bir süre önce de merhum Fitnat Közpezlioğlu Aksoy ve M. Gazi Aksoy adına beyin cerrahisi polikliniği yaptırıldığını ve düzenlenen odaya adlarının verildiğini belirterek Milaslıları benzer şekilde odların donanımını yapmaları halinde adlarının o odalara yazılacağını söyledi. Hastanenin geldiği hizmet kalitesi konusunda da MİTSO yöneticilerine bilgi veren Başhekim Çubukçuoğlu “Şu anda hastane

mizde yapamayacağımız bir ameliyat yok. Her ameliyatı yapabilecek durumdayız. Çok yetenekli doktorlarımız var. Hastanemizde özel bir röntgen cihazı ile panoromik röntgen çekebiliyoruz. Belki de bu yüzden Bodrum’dan gelen hasta sayısında da artış oldu. Bunda Bodrum’da MR olmamasının da etkisi olabilir” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de oda olarak her zaman hastanenin eksiklerinin tamamlanması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek “Yeni hastane inşaatının 2016 yılı programına alınması için elimizden geleni yapacağız. Sürekli ek bina yaparak hastanenin bina sorunu çözmek zor. Yeni hastane yapımı için herkesin el birliği içinde çalışması gerekiyor” dedi.

ekg hastane2