MİTSO’DAN MNG KARGO’YA HAYIRLI İŞLER DİLEĞİ “MİLAS ÜRÜNLERİNİ TANITTIKÇA MİLASLILAR DAHA ÇOK KAZANACAKTIR”

02.03.2018 11:46

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, MNG Kargo firmasını ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen, MNG Kargo işyerinde Odanın faaliyetlerini anlattılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın zeytinyağı, zeytin ve bal olmak üzere ürünlerinin tanıtımı için her fırsatı değerlendirdiklerini anlatarak “Biz Milas’ın zeytinini, zeytinyağını, balını tanıttıkça sizlerin de bölgemizden kargo gönderisi artacaktır. Ürünlerimizin tanıtımına çok önem veriyoruz. Ürünlerimizi tanıttıkça, Milas ekonomisi daha çok kazanacaktır. Odamız üyeleri daha çok kazanacaktır” diye konuştu. Reşit Özer, konuşmasında Milas yağlı zeytini ve Milas’ın otlu tepsi böreği için de coğrafi işaret işlemlerinin sürdüğünü belirterek bu ürünlere de en kısa sürede coğrafi işaret alınacağını belirtti.

MNG Kargo Şube Müdürü Ali Rıza Sarıca da MİTSO Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek “MİTSO’nun çalışmalarını izliyoruz. Çok önemli işler başardınız. Milas için çok değerli hizmetlerde bulundunuz. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.