MİTSO ve Süt Birliği’nden çağrı: ZEYTİN HASAT ŞENLİĞİNE DESTEK OLALIM!

27.10.2022 16:35

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Milas Süt Üreticileri Birliği, bu yıl 8’incisi yapılacak Milas Zeytin Hasat Şenliğine destek çağrısı yaptılar.

Milas Süt Üreticileri Birliği, MİTSO’yu ziyaret ederek yeniden seçilen oda yöneticilerini kutlayarak başarılar diledi. Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkan Vekili ve Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali ihsan Gezgin, ve Birliğin Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar; MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Meclis Üyesi Bülent Solmaz’ı kutladılar ve yeni dönemde başarılar dilediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Süt Üreticileri Birliği’ yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Reşit Özer, amaçlarının oda üyelerine ve Milas’a daha çok hizmet etmek olduğunu belirterek “Milas’ı ve Milas’ın ürünlerini her ortamda ve her fırsatta tanıtmaya çalışıyoruz” dedi. Yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte Ankara’ya giderek MİTSO üyelerinin talepleri ve Milas için yapılmasını beklediklerini taleplerini bir dosya halinde Muğla milletvekillerine sunduklarını belirten Reşit Özer, “Milletvekillerimiz bizi çok iyi karşıladılar. İlettiğimiz dilek ve önerilerimizin takipçisi olacaklarını belirttiler. Biz de kendilerini Milas Zeytin Hasat Şenliğine davet ettik” dedi. Zeytin Hasat Şenliğinin Milas zeytinyağının ve zeytinin tanıtımında önemli bir etkinlik olduğunu anlatan Reşit Özer “Zeytinyağımıza AB’den coğrafi aldık. Ancak bunun tanıtımını yapamazsak bir işe yaramaz. Zeytinyağımızın tanıtımı için Zeytin Hasat Şenliğine çok önem veriyoruz. Tüm kişi ve kurumları şenliği desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin de Milas’ın sesini daha güçlü bir şekilde duyurabilmesi için meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının diğer kurum ve kuruluşların bir araya gelerek “Milas güç birliği” kurması gerektiğini belirten Gezgin “Bir araya gelmez isek, her kurum kendi başına girişimde bulunursa başarılı olmak zorlaşır. Ancak odalar, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelirsek sesimiz daha güçlü çıkar” dedi. Gezgin, Milas Zeytin Hasat Şenliğine destek olacaklarını ve birlik üyelerini de şenliğe katılmaya çağırdıklarını bildirdi.

Yazı detayını buraya yazınız