MİTSO’nun desteğinde GENÇLİK KUPASI VE MİLAS’IN EN İYİLERİ SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI.

09.06.2014 16:26

*MİTSO ile Milas Satranç İlçe Temsilciliği’nin işbirliğinde beş kategoride yapılan Gençlik Kupası ve Milas’ın En İyileri Satranç Turnuvası’nda 5 hakem gözetiminde toplam 123 satranççı yarıştı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği’nin işbirliğinde Gençlik Kupası ve Milas’ın En İyileri Satranç Turnuvası – 2014 yapıldı. Turnuvaya 5 ayrı kategoride 123 satranççı katılırken turnuvada 5 satranç hakemi görev aldı.

7 – 8 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri akşam saatlerine dek süren ve her kategoride oldukça çekişmeli karşılaşmaların olduğu satranç turnuvasının serbest yaş grubunda A KategorisiAçık yaş grubunda, 13 satranççı yarıştı. Yapılan karşılaşmalar sonucunda Mehmet Salih Kaya birinci, Aşkın Binbir ikinci ve Abdurrahim Çam üçüncü oldular.

B Kategorisi – U 14 grubunda yapılan karşılaşmalara 9 satranççı katıldı. Yapılan karşılaşmalar sonunda Melihcan Aldemir birinci, Büşra Karaağaç ikinci ve Furkan Özçelik üçüncü oldular.

17 satranççının yarıştığı C Kategorisiri – U 12’de birinci Ada Çelik oldu. Emre Barış Var ikinci, Nuri Kaya ise üçüncülüğü aldılar.

35 satranççının katıldığı D Kategorisi – U 10’da ise Egemen Uyar birinci, Fatih Eren Alkaya ikinci, Baran Karadaş ise üçüncü oldu.

E Kategorisi – U 8’de 49 satranççı karşılaşmalara katıldılar. Bu kategorinin birincisi Arda Uzgur, ikincisi Toprak Can Mutlukan, üçüncüsü ise Eren Türkoğlu oldular.

Milas Satranç İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar’ın yönetiminde yapılan Gençlik Kupası ve Milas’ın En İyileri Satranç Turnuvası – 2014’te Atilla Gürmen, Elif Vildan Altunbozar, Mesude Kamit, Erkan Derinyol ve Adnan Karaağaç ise satranç hakemi olarak görev aldılar.

MİTSO Yönetim Kurulu tarafından turnuvada görev alan hakemler birer plaket, kendi kategorilerinde ilk üç satranççı birer kupa ve 4’üncüden 10’uncuya kadar olan 7’şer satranççı da birer başarı madalyası ile ödüllendirildiler. MİTSO adına satranççılara plaket, kupa ve madalyaları MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından verildi.satranç haziran20142 satranç haziran20143