MİTSO’nun konuğu BAKKALLAR VE BAYİLER ODASI

12.05.2014 09:12

Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Sabancı ile Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Pırnaz, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında odalarının üye sayısının azlığından yakınan Özay Sabancı üye sayılarını arttırmak için çalıştıklarını söyledi. Bu konuda MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’den de destek isteyen Özay Sabancı “Bizlere sahip çıkın” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’nın yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz her zaman Milas’taki meslek odaları arasında dayanışmadan yanayız. Bunu için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Odalarımız ne kadar güçlenirse, üyelerinin de sorunlarına o ölçüde güçlü bir şekilde sahip çıkabilirler. Odalar güçlerini birleştirirlerse Milas’ın sorunlarına o kadar güçlü bir şekilde sahip çıkabilirler” diye konuştu.