MİTSO’NUN OCAK AYI KATİ MİZANI MECLİSTE OYBİRLİĞİ İLE ONAYLANDI

01.03.2016 15:17

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı sonu itibariyle hazırlanan kati mizan cetveli, oda meclisinde oybirliği ile kabul edildi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in açtığı meclis oturumunda oda genel sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Ocak ayı kati mizan cetvelinin 2 milyon 541 bin 493 lira olarak denk şekilde bağlandığı görüldü. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Ocak ayı kati mizanı üzerine söz almak isteyen olmayınca mizanı oylamaya sundu. Yapılan oylamada, oturuma katılan meclis üyelerinin oybirliği ile Ocak ayı kati mizanı kabul edildi.

Meclis toplantısında gündem dışı bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son bir aylık süreçte yapılan işlerle ilgili meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer, İstanbul’da 28 / 31 Ocak tarihleri arasında açılan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMİTT‘e Güney Ege Kalkınma Ajansı – GEKA’nın açtığı stantta Aydın, Denizli ve Muğla illerinin tarihi ve turistik değerleri sergilendiğini ve bu stantta MİTSO’nun da Milas’tın tarihi ve kültürel değerlerini sergileyerek ilçemizi tanıttığını anlattı. Reşit Özer daha sonra MİTSO’nun, kendi alanında Avrupa’nın en önemli fuarlarından birisi olan Almanya’nın Bremen kentindeki Uluslararası Balık Fuarı’na da (Fish International 2016) katılarak Milaslı balık üreticilerini temsil ettiğini ve Milas’ın kültür balıklarının tanıtımını yaptıklarını sözlerine ekledi.

Meclis oturumunda gündem dışı söz alan Meclis Üyesi Melda Haktanır ise MİTSO’nun okullara yaptığı yardımlar nedeniyle oda yönetimine teşekkür etti ve bazı okullara da yardım yapılmasını önerdi. Melda Haktanır, Milas’ın da Ankara’nın Beypazarı veya İzmir’in Şirince’si gibi olabilmesini arzu ettiğini ve bunun için Milaslılara turizmden para kazandıracak işlerin anlatılması ve gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Başka söz almak isteyen olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, oturumu kapattı.