MİTSO’NUN SATRANÇ TURNUVASINDA ARALIK AYININ BİRİNCİSİ K.İ.ATABEY

25.12.2013 15:54

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Satranç İlçe Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “MİTSO – Aralık ayı Milas’ın en iyileri satranç turnuvası”nda, Koray İbrahim Atabey, Aralık ayının en başarılı satranççısı oldu.

Satranç İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar’ın yönetiminde Milas Ticaret ve Sanayi Odası lokalinde yapılan satranç yarışmasında en yüksek puanı toplayan Koray İbrahim Atabey birinci oldu. Yarışmada, Ozan Emre Aydın ikinci, Gizem Demir üçüncü, Erdal Eren Bayar dördüncü, Furkan Karakaya beşinci ve Mehmet Bilge altıncı olarak MİTSO tarafından birer başarı madalyası ile ödüllendirildiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, satranç sporunun gençlerin düşünme yeteneğini geliştiren bir spor dalı olduğunu belirterek satranç yarışmasına katılanları ve madalya almaya hak kazananları kutladı. Reşit Özer, MİTSO yönetimi olarak satranç sporuna bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi. 026