MİTSONUN TEMMUZ BÜTÇESİ OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

06.08.2013 17:48

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Reşit Özer’in yönetiminde yapılan toplantıda odanın Temmuz ayı bütçesi görüşüldü. Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Temmuz ayı bütçesi daha sonra Meclis Başkanı Reşit Özer tarafından oya sunuldu. Yapılan oylamada Temmuz bütçesi 745 bin 704 TL olarak denk bir şekilde oybirliği ile kabul edildi.

Daha sonra gündem dışı bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna bir aylık dönemdeki oda faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Enver Tuna, TOBB’nin çağrısıyla Ankara’da bir istişare toplantısı yapıldığını ve bu toplantıda Türkiye ekonomisiyle ilgili son gelişmelerin değerlendirildiğini bildirdi ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ekonominin geleceğine ilişkin uyarıların meclis üyelerine aktardı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna son bir aylık dönemdeki faaliyetler arasında TOBB’nin desteğiyle 500 kadar yardım paketi oluşturularak Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını ve MİTSO’nun hibe desteğiyle yapılan iç su ürünleri yetiştiriciliği projesinin son aşamasında bir panel düzenlendiğini ve böylece bu projenin başarıyla tamamlanmış olduğunu da sözlerine ekledi.