MUĞLA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU MİLAS’TA TOPLANDI

14.06.2019 15:02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) bünyesinde oluşturulan Kadın Girişimciler’in Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde toplandı. Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan’ın başkanlığında yapılan toplantıya Muğla ilindeki TOBB üyesi odaların kadın girişimci temsilcileri katıldılar.

Toplantıda Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Muğla İl İcra Komitesi tarafından Milaslı kadın girişimcilerden Mutlu Çokyüce Özcan’a bir kutlama plaketi vererek başarılar dileğinde bulundular. Plakette “Muğla’da girişimcilik kültürü ve kadın girişimciliğine sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz” ifadesi yer aldı.

MİTSO tarafından Milas’ın geleneksel düğün yemeklerinden keşkek, ekşili köfte ve vekilharç ikram edilen Muğlalı kadın girişimciler daha sonra UNESCO’nun dünya mirası geçici listesinde yer alan Uzunyuva Hekatomnos Anıtmezarını gezdiler.