MUĞLA’NIN TOBB ÜYESİ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTELERİ SEÇİMLERİ 27 ŞUBAT’TA YAPILACAK.

MUĞLA’NIN TOBB ÜYESİ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER 				 İCRA KOMİTELERİ SEÇİMLERİ 27 ŞUBAT’TA YAPILACAK.
12.02.2019 14:23

*Muğla kadın ve genç girişimciler icra komiteleri seçimleri için başvurular ise 11 Şubat’ta başladı.

*Seçimlerde, sadece adları seçmen listelerinde yer alan kadın ve genç girişimciler oy kullanabilecekler, vekaleten oy kullanmak ise mümkün olmayacak.

*Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri seçimleri, “koordinatör oda” olarak MUTSO’da, 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.00 – 16.00 arasında yapılacak.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Seçimlere ilişkin seçmen listeleri, seçim tarihi, yeri ve saatini bildiren listeler TOBB üyesi Odaların ve Muğla borsasının binalarında askıya çıkarıldı. Kadın ve Genç girişimcilerin icra komitelerine adaylık için başvurular 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başladı. Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Komitelerine aday olmak isteyen kadın ve genç girişimci adaylarının adli sicil belgeleri ile birlikte ilgili Odalarına ve Borsaya başvurmaları gerekiyor.

Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitelerine aday olabilme koşullarını taşıyan üyelerin listeleri, 25 Şubat  2019 Pazartesi günü mesai saatinden başlayarak Odaların ve Borsanın hizmet binalarında askıya çıkarılacak.  Seçimlerde, sadece seçmen listelerinde adları bulunanlar oy kullanabilecek ve vekaleten oy kullanmak mümkün olmayacak. Odaların ve Borsanın yönetim kurulları tarafından karar verilmesi gereken itirazlar söz konusu Odaların ve Borsanın evrak servisini, Merkez Seçim Kuruluna yapılacak itirazlar ise TOBB’nin Girişimcilik Müdürlüğüne faks aracılığıyla yapılabilecek.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri kapsamında MİTSO’da oy kullanabilecek kadın girişimci seçmen sayısı 12, İl İcra Komitesine seçilecek icra komitesi üyesi sayısı ise 2 olarak belirlendi.

İl Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimlerinde oy kullanabilecek MİTSO üyesi genç girişimci sayısı 25 olarak belirlenirken seçilecek icra komitesinde görev alacak üye sayısı ise 4 olarak açıklandı.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri “koordinatör oda” olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.00 – 16.00 arasında yapılacak. Seçimlerde, sadece adları seçmen listelerinde yayınlanmış olan kadın ve genç girişimciler oy kullanabilirlerken vekaleten oy kullanmak ise mümkün olmayacak.