DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

OSB’DE İMZALAR ATILDI

OSB’DE İMZALAR ATILDI
26.11.2014 16:47
3.171
A+
A-

*6 Kasım’da Ankara’ya yapılan OSB’nin altyapı yapımı ihalesini kazanan firma ile OSB Yönetimi arasında iş teslimi sözleşmesi imzalandı.

*İhale koşuluna göre, OSB arazisinde elektrik ve telefon dışındaki altyapının bir yıl içinde tamamlanması gerekiyor.

*Milas OSB’nin altyapısını yapacak firmaya işyeri teslimi 25 Kasım Salı günü yapıldı.

 

            Milas OSB’de yaklaşık 14 yıldır beklenen altyapının yapılması ihalesinin 6 Kasım’da Ankara’da yapılmasının ardından Milas OSB Yönetimi ile ihaleyi kazanan Duru İnşaat ve Tic. Ltd. Şti.’nin yetkilileri arasında altyapı yapım işi sözleşmesi 21 Kasım’da imzalandı. Milas İlçesi Kaymakamlık makamında imzalanan sözleşme gereğince elektrik ve telefon dışındaki altyapının bir yıl içinde tamamlanması öngörülüyor.

Milas OSB’nin altyapı yapımı işini kazanan firma ile OSB yönetimi arasında iş teslimi için imzalar atıldı. Kaymakamlık makamında yapılan iş teslimi törenine aynı zamanda OSB yönetimini oluşturan Kaymakam Fuat Gürel, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Harita Mühendisi, Belediye Meclisi Üyesi, OSB Yönetimi üyesi Enver Tuna, OSB Müdürü Maden Mühendisi Haluk Onaran, OSB Kontrol Mühendisi, Harita ve İnşaat Mühendisi Fevzi Yılmaz ile ihaleyi kazanan Duru İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Müdürü ve şirket sahibi Habib Dağaşan ve firma yetkilileri katıldılar. Kaymakam Fuat Gürel, imzayı atarken “Burada çok önemli bir imza atıyoruz indiacialis.com. Çok heyecan verici, çok gururlandırıcı bir işin imzalarını atıyoruz. İmzayı atarken heyecandan ellerim titriyor” diye konuştu. “Hayırlı olsun” dilekleriyle atılan imzaların ardından Kaymakam Fuat Gürel, “İnşallah bir sene içinde OSB’deki altyapı inşaatı tamamlanacak” dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Milas OSB’nin altyapı yapımı işinin imzasını atmanın gururunu ve onurunu yaşadıklarını ve bu nedenle çok heyecanlı olduğunu belirterek sözleşmeyi imzaladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de imza töreninde yaptığı konuşmada altyapı işinin keşif bedelinin 13 milyon 476 bin 895 lira olduğunu, bu rakam üzerinden yüzde 48.48 kırım yapan Duru İnşaat firmasının elektrik ve telefon işleri dışındaki altyapı işlerinin yapımını 6 milyon 943 bin 297 lira ve  +KDV karşılığında üstlendiğini söyledi. İşin bu aşamaya gelmesiyle birlikte OSB’den yer taleplerinin arttığını da belirten Reşit Özer kısa sürede arsa sahiplerinin belirleneceğini söyledi.

İhaleyi kazanan Duru İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Müdürü ve şirket sahibi Habib Dağaşan altyapı konusunda deneyimli bir firma olduklarını belirterek “Milas OSB’nin yanı sıra Kırıkkale İhtisas OSB’ye de başlıyoruz. Havza OSB’yi yapıyoruz. Isparta’da Aksu Göleti inşaatımız var. Aydın’da Üniversite’de öğrenci merkezi ve sosyal yaşam merkezi yapıyoruz. Ayrıca Devlet Demir Yolları ile yaptığımız işlerimiz var. Milas OSB’yi de süresi içinde ve en iyi şekilde bitireceğiz. İş için yeterli aracımız gerecimiz var. Aybaşına kadar organize olacağız ve işe başlayacağız” dedi.

IMG_3672 IMG_3668

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr