Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu katılacak: TEKNOLOJİDE YERLİ ÜRETİM VE KOBİLERİN GÜCÜ ANLATILACAK.

20.01.2021 20:52

Teknolojide yerli üretim ve KOBİ’lerin gücü“nün anlatılacağı bir webinar eğitimi düzenlendi. 20 Ocak 2021 Çarşamba günü, saat 14.00’te internet üzerinden yapılacak eğitimde “telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını arttırmak” amaçlanıyor. TOBB ve Vodafone Türkiye’nin işbirliğinde yapılacak etkinlikte telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacak. Webinarın bitiminde kayıt sırasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmeleri de yapılabilecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun da katılacakları “Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarına katılabilmek için http://yerlikobi.atolye.tv adresindeki kayıt formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor.