Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı, KOSGEB Başkanı ve Başkan Yardımcısı geliyor

06.08.2013 17:32

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Mustafa Kaplan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Tüysüz, Muğla Milletvekili M. Nil Hıdır ile birlikte Cuma günü Milas’a geliyor.

KOSGEB bünyesindeki işletmelerin çeşitli sorunlarının yanı sıra yöre ve ülke ekonomisinin son durumu ve Milas OSB’deki son gelişmelerin değerlendirileceği toplantı, MİTSO toplantı salonunda saat 11.30’da başlayacak. Toplantıya, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Bakkal ve Bayiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayip Kömür, Gıda Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezgin, Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurol Paskal davet edildi. Toplantıya ayrıca Milas’taki KOSGEP kapsamındaki işletmelerin temsilcileri de katılacak.

Cuma günü saat 11.30 – 13.15 arasında gerçekleştirilecek ziyaret ve toplantı sırasında ilçemizdeki KOSGEB kapsamındaki işletmelerin çeşitli sorunları ele alınacak, şu anda altyapı projelendirme çalışmaları sürdürülmekte olan Milas OSB ile ilgili gelişmeler değerlendirilecek.

Toplantının ardından konuklar, MİTSO lokalindeki öğle yemeğinden sonra Muğla’ya geçecekler ve Muğla Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde ülke ve yöre ekonomisinin durumu ile yöredeki KOSGEB bünyesindeki işletmelerin istemlerinin ele alınacağı bir toplantıya katılacaklar.