DOLAR
36,0101
EURO
37,2210
ALTIN
3.361,68
BIST
9.895,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
9°C
Muğla
9°C
Açık
Salı Açık
7°C
Çarşamba Açık
9°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Yağmurlu
11°C

ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLAR 07.00 – 23.00 POMELON AVM’YE UĞRUYOR.

ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLAR 07.00 – 23.00 POMELON AVM’YE UĞRUYOR.
17.10.2017 16:48
11.760
A+
A-

*Şehir içi dolmuşlarının yolcularını daha kolay ve güvenli bir şekilde indirip bindirebilmeleri için Pomelon AVM içine bir dolmuş durağı ve bir taksi durağı yapılması istemiyle Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne başvuruda bulunuluyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin bir süre önce Pomelon AVM’ye yaptığı ziyaret sırasında gündeme getirilen şehir içi dolmuşlarının AVM’ye uğraması talebi hakkında Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yapılan açıklamada şehir içi dolmuşlarının her gün 07.00 – 23.00 saatleri arasında Pomelon AVM’ye uğramakta oldukları belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca, Pomelon AVM çalışanlarının ve buraya gelip gideceklerin daha güvenli bir şekilde dolmuşlara inip binebilmeleri için AVM içinde bir dolmuş durağı ve bir taksi durağı yapılması için yer tahsis edileceği ve bu konuda Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne başvurulacağı bildirildi.