TOBB – MİTSO İŞBİRLİĞİNDE 625 AİLEYE TOPLAM 50 BİN LİRALIK RAMAZAN YARDIMI YAPILDI

TOBB – MİTSO İŞBİRLİĞİNDE  625 AİLEYE TOPLAM 50 BİN LİRALIK RAMAZAN YARDIMI YAPILDI
24.05.2019 15:49

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nin geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımları geleneği bu yıl da sürdürüldü. TOBBMilas Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 625 aileye toplam 50 bin TL tutarında erzak yardımı yapıldı. MİTSO tarafından oluşturulan yardım paketleri odanın meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Kızılay tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

TOBB, üyesi olan oda ve borsalarla işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında yardım etme geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bu kapsamda, Ramazan ayında TOBB – MİTSO işbirliğinde Milas’ta 625 aileye toplam 50 bin TL tutarında erzak yardımı yapıldı. TOBB’nin ihtiyaç sahibi aileleri yardımcı olmak üzere gönderdiği 50 bin TL ile MİTSO yönetimi tarafından, gıda maddesi satışı yapan üyelerden teklif alındı. En düşük teklifi kabul eden işlerlerinden eşit olarak alınan erzaklarla 625 yırdım paketi oluşturuldu. Yardım paketlerine 2 kg. toz şeker, 1 kg. pirinç, 1 kg. kuru fasulye, 1 kg. kırmızı mercimek, 2 kg. un,  2 paket makarna, 1 paket şehriye, 1 paket tuz, 1 kutu salça, yarım kg. çay koyuldu. Oluşturulan yardım paketleri MİTSO meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi 625 aileye ulaştırıldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer TOBB – MİTSO işbirliğinde Milas’ta 625 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayında yardım eli uzatıldığını belirterek “TOBB gelenek haline getirdi; her Ramazan ayında üyesi olan odalara ve borsalara ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olunması amacıyla bir miktar para gönderiyor. Bu yıl MİTSO’ya bu kapsamda 50 bin TL geldi. Biz de gıda maddesi satışı yapan üyelerimizden erzak teklifi aldık. En düşük teklifi veren işyerinin teklifini kabul edenlerden eşit miktarda erzak alarak 625 yardım paketi oluşturduk. Bu paketleri meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri biraz olsun sevindirebildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.