TOBB’NİN MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE MİTSO DA KATILDI

21.10.2019 12:43

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19 Ekim ‘de Ankara’da Birliğe üye oda ve borsaların meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla bir seminer düzenlendi. Seminer’e MİTSO Meclis üyeleri de katıldılar.

TOBB tarafından Birliğe üye oda ve borsaların meclis üyelerini bilgilendirme amacıyla 18,  19 ve 20 Ekim’de Ankara’da “TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.  İlk iki gün TOBB binasında ve üçüncü gün TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde  düzenlenen seminere katılan meclis üyeleri, üniversitenin Mühendislik Fakültesi’nin toplam 23 bin metrekarelik laboratuarlarını da gezdiler. Laboratuarın, bir üniversitenin tüm mühendislik laboratuarlarının bir arada olduğu dünyadaki tek laboratuar olduğu bildirildi.

Seminere MİTSO adına Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclis Başkan Yardımcısı Hayati Çorbacı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Meclis Üyeleri; Uğur Bıçakçı, Reşat Uygun, Kadir Karagülle, Soner Çamlıbelen, Özer Topuz, Yasin Erol, Hüseyin Aykal, Özcan Gül, Murat Sodra, Koray Türkoğlu, S. Melda Haktanır ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu katıldılar. MİTSO Meclis Üyeleri, seminere konuşmacı olarak katılan eski TBMM Başkanlarından ve eski Bakanlardan Cemil Çiçek ile de bir süre sohbet ettiler.