DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

Ücretsiz izleyebilirsiniz! NEREDEN ÇIKTI BU DİJİTALLEŞME? DİYORSANIZ 6 NİSAN’DA EKRAN BAŞINA…

Ücretsiz izleyebilirsiniz! NEREDEN ÇIKTI BU DİJİTALLEŞME? DİYORSANIZ 6 NİSAN’DA EKRAN BAŞINA…
02.04.2021 16:33
3.512
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile TOBB üyesi Muğla Odalarının ve Borsasının işbirliğinde başlatılan “2021 yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri” kapsamında düzenlenmekte olan online seminerlerin 5’incisi dijitalleşme konusunda yapılacak. Muğla S.K.Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Senem Yazıcı Yılmaz tarafından 6 Nisan Salı günü saat 10.00‘da “Dijitalleşmenin ABC’si: Yolculuk Başlıyor!” başlığıyla düzenlenecek semineri izlemek için http://tiny.cc/dijitallesmekayit linki üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor. Seminerde işlenecek konu başlıkları ise; “Nereden çıktı bu dijitalleşme?”, “Dijital ve teknoloji okuryazarlık seviyem nedir?”, “Endüstri 4.0 ve turizm 4.0 nedir?”, “”Yıkıcı teknolojiler nelerdir?”, “Teknoloji hazırlık seviyem nedir?”, “Neler dijitalleşiyor?” ve “Üniversite ile nasıl işbirliği yapabilirim?” başlıklarıyla sıralanıyor.

Online seminerlerin 5’incisi olan dijitalleşme konulu online seminer Prof. Dr. Selçuk Aktürk, Doç. Dr. Serkan Dirlik‘in koordinatörlüğünde, Öğretim Görevlisi Uğur Bekçibaşı‘nın teknik koordinatörlüğünde sunulacak seminer Muğla S.Koçman Üniversitesi, İnova Muğla TTO A.Ş., MUTSO Akademi, Muğla, Fethiye ve Milas Ticaret ve Sanayi Odaları, Bodrum ve Marmaris Ticaret Odaları ile MUTSO Akademi’nin işbirliğinde düzenleniyor.

Dijitalleşmenin her alana yayılmasının yanısıra iş dünyasının da çok önemli bir parçası haline geldiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyelerini semineri izlemeye davet etti. Reşit Özer “Üniversite – iş dünyası ve odaların işbirliğinin çok verimli bir örneği olan dijital seminerler üyelerimiz için çok önemli bir bilgi kaynağı oluşturuyor. Üyelerimizin, dijitalleşmenin her alana girdiği bir dünyada bu semineri izleyerek bilgilenmeleri, kazançları olacaktır.

 

Yazı detayını buraya yazınız

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr