DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.441,38
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
12°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

6. Ege İlleri Tanıtım Etkinliği Ankarada yapıldı.

6. Ege İlleri Tanıtım Etkinliği Ankarada yapıldı.
06.08.2013 18:00
2.078
A+
A-

Ankara’da, 11 – 15 Nisan 2013 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri Etkinliklerinde Milas’ı MİTSO tanıttı. MİTSO’nun öncülüğünde oluşturulan Milas standında Milas halısı, zeytin ve zeytinyağı, sabunu, balı, balığı, Çomakdağ elişleri tanıtıldı.

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde Muğla ve ilçeleri çeşitli etkinliklerle tanıtıldı. Muğla Valiliği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Muğla Eğitim ve Çevre Koruma Vakfı’nın işbirliğinde Muğla’nın tanıtımı yapıldı. Muğla evleri, Datça bademi, Bodrum mandalinası, Milas halısı, balı ve balığı ile tanıtıldığı etkinlikte Muğla standını Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, AKP Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve pek çok konuk ziyaret ettiler. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindekiler de Muğla ve Milas stantlarına ziyarette bulundular.

6. Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliğinde MİTSO tarafından hazırlanan Milas standında yer alan Milas halıları, zeytini, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, balı ve balığı ziyaretçilerden çok ilgi gördü.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, amaçlarının her platformda Milas ve Milas’ın ürünlerini tanıtmak olduğunu belirterek “Bu yıl 6.’sı yapılan Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliğinde de yine ilçemizi tanıtmak için sorumluluk üstlendik ve elimizden geleni yaptık. Bu tür etkinliklere, Milas’taki tüm kurum ve kuruluşların katkısıyla ve tüm üyelerimizin aktif desteği ile katılmamız gerekir. Gelecek yıllardaki etkinliklere tüm Milas olarak el birliği ile katılırsak bunun Milas’ın tanıtımı için daha iyi olacağına inanıyorum. Her şeye rağmen bu yılki Ege İlleri Tanıtım Etkinliğinde Milas’ımızı tanıtmak için elimizden geleni yaptık. Etkinlikte standımızın görmüş olduğu ilgi de bunun bir göstergesidir. Ancak gelecek yıllarda daha iyisini yapmamız gerekir” diye konuştu.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr