DOLAR
34,2309
EURO
37,2829
ALTIN
2.944,85
BIST
8.837,59










MİTSO YÖREX FUARINDA..

MİTSO YÖREX FUARINDA..
10.10.2024 15:51
0
A+
A-

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 9 Ekim Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilere açtı. ‘Sizin oraların nesi meşhur?’ sloganıyla 9-13 Ekim tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde 81 ile özgü ürünlerin tanıtımının ve satışının gerçekleştirileceği fuarda MİTSO olarak Milas standımızda yerimizi aldık ve Coğrafi İşaretli ürünlerimizi ziyaretçilerimize tanıttık. Fuara ülkemizin tüm bölgelerinden oda ve borsalar, kalkınma ajansları, kooperatifler, üretici birlikleri ve firmalardan oluşan 400’ün üzerinde katılımcı yer alarak ürünleri ziyaretçilerle buluşturacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle Antalya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen YÖREX Fuarında MİTSO ve TOBB üyesi diğer Muğla odaları ve borsası, Muğla ürünlerini tanıtmak amacıyla ortak bir tanıtım standı açtılar. Stantta MİTSO da Milas’ın ürünlerini tanıtıyor. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu katıldı.
Muğla standını onurlandıran Eski Dışişleri Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğluna ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Milas AB Coğrafi İşaretli Zeytin, Zeytinyağı ve Coğrafi İşaretli Milas Böreki ve Sabunu ikram edildi ve tüm ürünler hakkında detaylı bilgi verildi.