ADD MİTSO’DA… “AMACIMIZ DAHA ÇOK ÖĞRENCİYE BURS VEREBİLMEK”

27.04.2018 17:10

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şube Yönetimi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek Oda seçimlerinde göstermiş oldukları  başarı nedeniyle kutladı ve yeni dönem için başarılar diledi. Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile ADD Şube Başkanı Gülçin Erşen, amaçlarının daha çok öğrenciye burs vermek olduğunu belirttiler.

ADD Milas Şubesi Başkanı Gülçin Erşen, Başkan Yardımcısı Galip Alper ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faik Baklan, Aslı Küçük ve Ahmet Kaya; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘e kutlama ziyaretinde bulundular. ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen,MİTSO’nun çalışmalarını takip ettiklerini ve çok başarılı çalışmalar yapıldığını gördüklerini belirterek “Yeni dönemde de size ve yönetiminize başarılar diliyoruz. Yeni dönemde de güzel çalışmalar yapacağınızı düşünüyoruz” dedi. ADD olarak amaçlarının her yıl daha çok öğrenciye burs vermek olduğunu anlatan Gülçin Erşen, “Bursları üyelerimizin bağışlarından biriktiriyor ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize veriyoruz. Gönlümüzden her yıl daha çok öğrenciye burs vermek geçiyor. Fakat bunu ancak derneğimize yapılacak bağışlarla sürdürebiliriz” dedi.

ADD Yöneticilerini MİTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Üstek ile ağırlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Oda olarak ihtiyaç sahibi Milaslı yükseköğrenim öğrencilerine burs vermekte olduklarını belirterek “MİTSO olarak her yıl 28 üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Verdiğimiz rakam belki biraz düşük olabilir fakat yine de bir ihtiyacı karşılar. Bizim de amacımız her yıl daha çok öğrenciye burs verebilmek. Bunun için Odamız üyeleriyle görüşüyoruz. Burs vermek isteyen üyelerimizi de ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturuyoruz. Öğrencilerimiz, gençlerimiz bizim geleceğimiz” diye konuştu.

ADD Milas Şubesi Yöneticileri daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e derneklerinin takvimini armağan ettiler.