Bodrum İşinsanları Derneği MİTSO’da… “MİLAS – BODRUM HEP BİRLİKTE”

25.10.2022 15:01

Bodrum İşinsanları Derneği yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Reşit Özer‘i kutlayarak yeni görev döneminde başarılar dilediler. Bodrum İşinsanları Derneği Yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas – Bodrum tarih boyunca hep birlikte olmuşlar, bundan sonra da bu birliktelik sürecek” dedi.

Bodrum İşinsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mete Yılanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Burak Aslanpınar, Cemal Çakıroğlu ve Abdullah Barış Kisirlioğlu; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. Özer’e yeni görev döneminde başarılar dileyen Bodrumlu işinsanlarından Av. Burak Aslanpınar vergi mevzuatıyla ilgili bir kitap armağan etti. Reşit Özer de dernek başkanı Mete Yılanlı‘ya üzerinde Beçin Kalesinin bir fotoğrafı olan anıt tabağı vererek “Tarih boyunca Milas ve Bodrum hep birlikte olmuşlar. Bundan sonra da bu birliktelik sürecek. Bu konuda Milaslı ve Bodrumlu işadamlarının birlikte yapabilecekleri pek çok iş var” diye konuştu.

Yazı detayını buraya yazınız