BOLULU HASAN USTA DA MİTSO ÜYESİ

30.11.2017 15:45

Türkiye genelinde geleneksel tatlılarla ün kazanan ve Milas’ta da “franchising” bir şubesi açılan Bolulu Hasan Usta da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na üye oldu. Halil Bey Bulvarı’nda bir süre önce açılışı yapılan ve özellikle süt tatlılarıyla ün yapan Bolulu Hasan Usta’nın işyerini Milaslı Güneri ve Güray Günaydın kardeşler, franchising yöntemiyle açtıkları işyerlerinde Milaslıların hizmetine girdi. Yaklaşık 240 metrekarelik bir alanda 12 çalışanla hizmet veren Bolulu Hasan Usta işyerinde ayrıca hazır yemekler de bulunabiliyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Bolulu Hasan Usta işyerini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulundular. Milas’ta ailelerin gecede, gündüzde gidebilecekleri uygun bir mekan bulmakta zorluk çektiklerini gördüklerini ifade eden Güray Günaydın “Böyle bir eksikliği gördüğümüz için ve özellikle sütlü tatlılar konusunda Türkiye’nin en tanınmış markasını Milaslıların hizmetine sunmak için bu işyerini açtık” diyerek ziyaretleri nedeniyle MİTSO yöneticilerine teşekkür etti.