BU FUARDA EVLİLİK İLE İLGİLİ HERŞEY VAR. MİLAS EVLİLİK FUARI ÇARŞAMBA GÜNÜ KAPILARINI AÇIYOR.

03.02.2020 15:27

Milas’ta bu yıl ikincisi yapılacak olan  Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Fuar, TARİŞ’in Balçık mevkiindeki fuar alanında 5 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’de açılıyor. Geçen yıla göre katılan firma sayısı ve sergi alanı yüzde 50 büyüyen fuar alanında sergilemelerin yapılacağı tüm stantlar doldu. Fuarın organizatör firması Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir “Fuar için hazırlıklar tamamlandı. Bu yıl ikincisini düzenleyecek olmamıza rağmen çok güzel bir ilgi ile karşılaştık. Hem sergi alanımız, hem katılacak firma sayısı yüzde 50 artmış durumda. Geçen yıl ilki olmasına rağmen fuarımızda 46 firma yer almıştı. Bu sene firma sayısı 70’i aştı ve hala talepler geliyor. Fakat tüm stantlar dolmuş durumda” diye konuştu.

Milas’ta başta Kaymakamlık, Milas Belediye Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Odası olmak üzere tüm kamu kurumları, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları arasında örnek bir işbirliği olduğunu vurgulayan Yavuz Hakbilir “Milas’ta kurumlar arası işbirliği çok iyi bir şekilde işliyor. Bu nedenle bizim işimiz de kolaylaşıyor. Başka Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve MİTSO olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Milas 2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı için hem Oda olarak hem TOBB olarak destek verildiğini ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Bizim amacımız Milas’ı bir fuarlar şehri haline getirmek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarımız artık Türkiye’nin en başarılı fuarları arasında sayılıyor. Bu yıl 5 / 8 Mart Tarihlerinde 11’incisini yapacağız. Evlilik Fuarı ilk kez geçen yıl yapılmıştı. Çok ilgi görünce bu yıl ikincisi yapılıyor. Gelecek yıllarda da devam edecek. Yapı Dekorasyon Fuarı da yapıldı, bu yıl devamı gelecek. Milas ve Milaslılar fuarları seviyor. Biz de MİTSO olarak hem üyelerimizin fuarda yer almasını istiyoruz, hem de organizasyon için gereken desteği veriyoruz. 2. Evlilik Fuarı da yine çok başarılı bir şekilde geçecek” dedi.

5 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’de açılışı yapılacak Milas 2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı 9 Şubat’a dek sürecek. Fuar, her gün saat 10.00 ile 19.00 arasında ziyaret edilebilecek.