e-BELGE VE e-DEFTER UYGULAMALARI 17 ARALIKTA MİTSO’DA ANLATILACAK

11.12.2019 09:27

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)’ne bağlı Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde e-belge ve e-defter uygulamaları 17 Aralık Salı günü saat 14.00’te MİTSO’da anlatılacak. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘in açılış konuşmasıyla başlayacak eğitim toplantısında TÜRMOB  Eğitmeni Nedim Boz tarafında e-belge ve e-defter uygulamaları hakkında bilgilendirmede bulunulacak. Eğitimde ele alınacak konu başlıkları arasında e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye, e-gider pusulası, e-smm, e-müstahsil makbuzu, e-bilet, e-defter, zaman damgası, e-uygulamalara geçişte yeni kriterler ve süreler ile müracaat süreçleri bulunuyor.