“FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI VE PATENT ARAŞTIRMASI” SEMİNERİ 27 ŞUBATTA ONLİNE..

24.02.2021 16:59

Muğla S.Koçman Üniversitesi ile TOBB üyesi Muğla odalarının işbirliğinde online olarak düzenlenmekte olan “2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri“nin ikincisi 27 Şubat 2021 Cumartesi günü, saat 13.00’te yapılacak. “Fikri Mülkiyet Hakları ve Patent Araştırması” konusunda Muğla ilindeki işletme sahip ve yöneticilerine yönelik olarak yapılacak seminer, MSKÜ Öğretim Görevlisi İlknur Alpak tarafından sunulacak.

Muğla S. Koçman Üniversitesi ile Muğla, Fethiye ve Milas Ticaret ve Sanayi Odaları, Bodrum ve Marmaris Ticaret Odaları, Muğla Borsası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum ve Marmaris Şubeleri ve INOVA Muğla ile MUTSO Akademi işbirliğinde düzenlenen “Fikri Mülkiyet Hakları ve Paten Araştırması” seminerinde “Fikri Varlıklar“, “Buluş Yönetimi“, “Patent ve Faydalı Model“, “Patent Araştırması” konu başlıkları işlenecek. MSKÜ Öğretim Görevlisi İlknur Alpak tarafından sunulacak semineri izlemek isteyenlerin 27 Şubat Cumartesi günü, saat 14.50’ye kadar http://tiny.cc/fikrimulkiyetegitimikayit linkine kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Yazı detayını buraya yazınız