FUARIMIZ ÖRNEK BİR FUAR OLDU

04.03.2022 13:54

Fuara destek veren meslek odalarından Milas Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer fuarın Türkiye’ye örnek bir fuar olduğunu ifade etti. MİTSO tarafından AB coğrafi işareti alınan Milas zeytinyağı ile Milas halıları, Milas Tepsi böreği ve Milas yağlı zeytininin tanıtımını yaptıklarını belirten Özer “Fuarımızın bu yıl 13’üncüsünü yapıyoruz. Sergilenen ürün sayısı, katılan il sayısının çokluğu ve alışveriş potansiyeli ile Türkiye’nin önde gelen fuarlarından birisini yapıyoruz. Fuarımız bu özellikleriyle birçok ilimize örnek olmuş durumda. Ayrıca fuarın düzenlenmesinde uygulanan ortak akıl ve işbirliğimiz de bu fuarın başarısında en büyük etken. Bu işbirliğimiz de Türkiye’ye örnek oluşturuyor ve takdir görüyor” diye konuştu.

Yazı detayını buraya yazınız