Kıyı ve Kültür Turizminin Bölge Ekonomisine Yansımaları Antalyada Tartışılıyor

06.08.2013 17:32

Antalya TSO’nun düzenlediği ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı “Turizmin Ticaret Sektörüne Etkileri: Kıyı ve Kültür Turizminin Bölge Ekonomisine Yansımaları” panelinde MiTSO’yu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Başkan Yardımcısı Hüseyin Mat ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Cuma Bozkurt temsil ediyor.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Antalya’da turizmin ticaret sektörüne etkileri ile kıyı ve kültür turizminin bölge ekonomisine yansımalarının değerlendirileceği bir panel düzenlendi. Ant.TSO’nun Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen panele TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılıyor. Panelde MiTSO’yu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Başkan Yardımcısı Hüseyin Mat ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Cuma Bozkurt temsil ediyor.

Ant.TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak’ın açılış konuşması ile başlayacak panele Nevşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tok, Fethiye TSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Denizli TO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve Kuşadası TO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan konuşmacı olarak katılıyorlar. Panelin ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu panel konusuyla ilgili genel bir değerlendirme konuşması yapacak. Panelin ardından ise TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu oda ve borsa başkanlarıyla birlikte bir danışma toplantısı gerçekleştirecek.