KOBİ’LER İÇİN KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

07.07.2020 20:56

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde kırsal kalkındırma destekleri konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü‘nün katılımı ile yapılacak “Kırsal Kalkınma Destekleri” seminerinde KOBİ’lerden gelecek sorular da yanıtlanacak. Seminer, 7 Temmuz Salı günü saat 16.00’da http://webinar.tobb.org.tr adresi üzerinden izlenebilecek. Ücretsiz olarak izlenebilecek seminerde Tarım ve Orman Bakanlığı Yönetim Otoritesi Başkanı Dr. Osman Yıldız, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma ve Kredilendirme Dairesi Başkanı Ali Elçin, Tarım ve Orman Bakanlığı AB Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanı Dr. İlkay Kılıç ile Tarım ve Orman Bakanlığı Proje Genel Koordinatörü Salih Arıkan kırsal kalkınma destekleri hakkında KOBİ’lere açıklamalarda bulunacaklar.