KOSGEB KOBİ DESTEKLERİ, 16 TEMMUZTA İNTERNETTE ANLATILACAK

KOSGEB KOBİ DESTEKLERİ,  16 TEMMUZTA İNTERNETTE ANLATILACAK
12.07.2020 11:15

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  ile KOSGEB işbirliğinde “KOBİ Destekleri Bilgilendirme Semineri” düzenlendi. Webinar-İnternet üzerinden yayınlanacak seminer, 16 Temmuz Perşembe günü, saat 16.00’da yapılacak. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile KOSGEB Başkanı Dr. Cevahir Uzkurt’un katılımı ile yapılacak seminerde “KOSGEB KOBİ Destekleri” anlatılacak ve semineri izleyen KOBİ’lerden gelen sorular yanıtlanacak.

KOSGEB KOBİ Destekleri Bilgilendirme Semineri 16 Temmuz Perşembe günü, saat 16.00’da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile KOSGEB  Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un açılış konuşmalarıyla başlayacak. Daha sonra KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerleştirme Dairesi Başkanı Cemil Arda Taşkıran “Stratejik ürün Destek Programı, KOBİ Teknoyatırım Destek Programı” konulu bir sunum yapacak. KOSGEB Proje Yönetim Dairesi Başkanı Selim Serkal Ercan “İş Birliği Destek Programı, Yurtdışı Pazar Destek Programı” konusunda bilgi verecek. KOSGEB KOBİ Geliştirme Daire Başkanı  Mehmet Görkem Gürbüz ise “İşletme Geliştirme Destek Programı” konusunda bilgilendirmede bulunacak. Seminer daha sonra, KOBİ’lerden gelecek soruların yanıtlanmasıyla sona erecek.