METRO, Milas zeytinyağını tanıtıyor: METRO CHEF NATÜREL SIZMA MİLAS ZEYTİNYAĞI!

31.07.2023 13:41

METRO, Milas zeytinyağını tanıtıyor:

METRO CHEF NATÜREL SIZMA MİLAS ZEYTİNYAĞI!

Türkiye’deki en büyük zincir marketlerden olan METRO mağazaları, satış raflarında yer verdiği AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağının tanıtımını yapıyor. Radyo ve televizyon reklam spotu şeklinde hazırlanan ve sosyal medya aracılığıyla da paylaşılan sesli ve görüntülü tanıtımlarda, Milas zeytinyağının 76 kalite adımından geçirildikten sonra satışa sunulduğu belirtiliyor.

Reklam spotunda öncelikle METRO’nun raflarına koyduğu ürünler için çok titiz bir kalite denetim çalışması yürüttüğü belirtilerek bu süreç şöyle anlatılıyor:

“Türk mutfağına sahip çıkmanın, bu köklü mutfak için titizlikle çalışmaktan geçtiğini biliyoruz.    Bu yüzden ürünlerimizi ayrıntılı ve özenli süreçlerden sonra sizlere sunuyoruz. İşte biz buna   #Metro Usülü diyoruz.

Öncelikle bol bol arıyoruz.

Bir ürünün yetiştiği en güzel yeri ve oranın en iyi yerel üreticilerini bulana kadar arıyoruz.

Bulunca onların emeğine bilgimizi, deneyimimizi, uzmanlığımızı katıyoruz.

Ürünler hasat edildiğinde hepsini  özenle topluyor kontrollerine başlıyoruz.

Mesela zeytinyağını 76, domatesi 59, sarımsağı 73 farklı kalite adımında kontrol ediyoruz.

Ve önce kendimiz deniyoruz.

Şeflerimizle birlikte ürünlerimizin performansını, adını, yapısını, kokusunu bizzat test ediyoruz.

En beğendiklerimizi büyük özenle raflarımıza taşıyor uzmanlığınızla buluşturuyoruz.

Çünkü Türk mutfağına sahip çıkmanın, bu köklü mutfak için  titizlikle çalışmaktan geçtiğini biliyoruz.

İşte biz buna #Metro Usulü diyoruz.”

METRO mağazalarının raflarında satışa sunulan AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağları için de benzer bir sürecin uygulandığı vurgulanan reklam spotunda AB coğrafi işaret etiketli Milas zeytinyağı şişelerinin ve Milas zeytinlerinin görüntüleri eşliğinde şu anlatım yapılıyor:

“Bu zeytin, bu enfes lezzete nasıl dönüşüyor, anlatalım: Öncelikle Milasımızın meşhur zeytinlerini topluyoruz. Soğuk sıkım, coğrafi işaretli zeytinyağlarımızı 76 kalite adımından geçiriyoruz. Sonra Metro Şef Naturel sızma Milas zeytinyağını en lezzetli haliyle uzmanlığınıza teslim ediyoruz. E Onunla harikalar yaratmayı da size bırakıyoruz.  İşte biz buna Metro Usülü diyoruz”.

Öte yandan METRO mağazalarının Milas zeytinyağı için özel hazırlanmış bir reklam spotu yayınlamaya başlaması üzerine büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer çok sevindiklerini belirterek “METRO mağazaları Milas için çok önemli bir tanıtım spotu yayınlamaya başladı. Bu reklam spotunu ilk izlediğimiz zaman çok büyük bir sevinç ve mutluluk hissettik. Milas zeytinyağına böylesine önem veren METRO zincir mağazaları yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Bu aynı zamanda Milas zeytinyağının eriştiği seviyenin de bir başka göstergesidir. Milas zeytinyağı artık bilinen, aranan bir zeytinyağı olmuştur. Çok sevinçliyiz. Çok gururluyuz. Bu başarıda çok büyük emeği ve payı olan üreticilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yazı detayını buraya yazınız