MİTSO’DAN DİŞÇİGİL’E HAYIRLI İŞLER “MİLAS KISA SÜREDE BÜYÜK BİR GELİŞME GÖSTERECEK”

21.02.2018 16:25
   Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Odanın Meclis Üyesi Özcan Gül ile birlikte 23 Nisan Bulvarındaki işyerlerinden Dişçigil Mobilya Mağazasını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Milas’ta yakın gelecekte yaşanacak gelişmeleri anlatan Reşit Özer, “Milas, kası sürede büyük bir gelişim gösterecek. Biz de Milaslılar olarak şimdiden buna hazırlıklı olmalıyız” diye konuştu.
            MİTSO Yöneticileri Dişçigil Mobilya Mağazasını ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Odanın Meclis Üyesi Özcan Gül, mağazanın sahiplerinden Güven Dişcigil ve Mağaza Müdürü Ahmet Soğancı ile görüşerek hayırlı işler dileğinde bulundular. Ziyaret sırasında Oda çalışmalarını da anlatan Milas’ın tanıtımı için çaba gösterdiklerini ifade etti. Reşit Özer, başta kısa süre içinde OSB’nin faaliyete geçmesi olmak üzere Milas’a ve yakın çevresine yapılacak yatırımlarla Milas’ın büyük bir gelişim göstereceğini anlatarak “Biz de Milaslılar olarak bu gelişmeye şimdiden kendimizi hazırlamalıyız” diye konuştu.
            Dişçigil Mağazası Sahiplerinden Güven Dişçigil ve Mağaza Müdürü Ahmet Soğancı da MİTSO’nun çalışmalarını takip ettiklerini belirterek Oda yöneticilerine başarılar dilediler.