MİLAS BODRUM HAVALİMANINDA DENİZBANK MÜŞTERİLERİNE OTOPARK SERBEST

MİLAS BODRUM HAVALİMANINDA  DENİZBANK MÜŞTERİLERİNE OTOPARK SERBEST
08.01.2018 16:10

*Yeni yıl kutlama ziyaretlerini sürdüren MİTSO Yönetimi, Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı Şubesini ziyaret etti.

*Ziyaret sırasında MİTSO yöneticilerine şubesinin çalışmalarını anlatan Denizbank Milas Bodrum Şubesi Müdiresi Deniz Dönel, banka müşterileri için havalimanında otoparkın serbest olduğunu belirterek Milas’ın en kolay ulaşılabilen banka şubesi olduklarını söyledi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı Şubesini ziyaret ederek banka çalışanlarının yeni yılını kutladı. Ziyaret sırasında havalimanındaki banka şubelerinin sadece yolculara değil yöredeki tarımla uğraşanlara da hizmet verdiğini anlatan şube müdiresi Deniz Dönel, şubelerinin Milas’ın en kolay ulaşılabilen bankası olduğunu ifade etti.

MİTSO yönetimi Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı şubesini  ziyaret ederek banka müdiresi Deniz Dönel ve banka çalışanlarının yeni yılını kutladı. Ziyaret sırasında MİTSO yöneticilerine şubelerinin çalışmalarını anlatan şube müdiresi Deniz Dönel, özellikle Güvercinlik, Güllük ve Ekinambarı ovasındaki köylerden gelenler için şubelerinin Milas’ın en kolay ulaşılabilen şubesi olduğunu söyledi. Banka müşterileri için havalimanı içinde otopark sorunu olmadığını da belirten Deniz Dönel, “Müşterilerimiz, ücret ödemeden arabalarını bankamızın anlaşmalı olduğu otopark yerine park edebilirler” dedi. Denizbank Milas Bodrum Havalimanı Şubesinin, havalimanında olması nedeniyle sadece havalimanına gelen yolculara hizmet verdiğinin sanılmaması gerektiğini vurgulayan Deniz Dönel, “Şubemiz, havalimanına gelip giden yolcular kadar tarım kesimine de, ticari kesime de çok önemli hizmetler sunuyor. Çok avantajlı kredi imkanları sağlıyor” dedi. Milas ilçe merkezinde yaşanan ulaşım ve park yeri sorunu nedeniyle bankalarda işi olanların çok zaman kaybettiğine dikkat çeken Deniz Dönel, “Milas’ta otopark arayana kadar geçecek zaman içinde havalimanındaki şubemize ulaşmak çok daha kolay. Üstelik bankamız müşterileri otopark için ücret de ödemiyorlar” dedi.

Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı şubesini ziyaret eden MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit’in katıldığı Denizbank ziyaretine bankanın Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu da geldi. Ziyaret sırasında MİTSO’nun çalışmalarını anlatan Reşit Özer, yeni sezonda yurtdışından bölgeye gelecek turist sayısında artış beklendiğini belirterek “Biz de kendimizi buna göre hazırlamalıyız. Milas olarak gelecek turistleri Milas’a çekmek için tanıtıma önem vermeliyiz. Bu amaçla havalimanı yolunu, karayolu kenarlarına tanıtım panoları koymak için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Reşit Özer, Ören, Güllük, Kıyıkışlacık ve Kazıklı tarafına sürmekte olan yatırımlar tamamlandığında Milas’ın büyük bir atılım yapacağına inandığını belirterek “Milas’ın nüfusu birkaç yıl içinde 200 bini bulabilir. Bizler; odalar, kurumlar ve hatta bankalar olarak hazırlıklarımızı buna göre, şimdiden planlamalıyız” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve oda yöneticileri, Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı Şubesine yaptıkları ziyaret sırasında bankanın müdiresi Deniz Dönel’e coğrafi işaretle Milas zeytinyağı, zeytinyağı sabunu ve Milas çam balı armağan ederek banka çalışanlarının da yeni yılını kutladı.