Milas Cumhuriyet Başsavcısı Cevat Mert KOPARAL ve Cumhuriyet Savcısı Mustafa İhsan DURSUN iadei ziyarette bulundular.

06.08.2013 17:26

14 Ağustos 2009 Cuma günü MİTSO Yönetim Kurulu Üyelerine, Milas Cumhuriyet Başsavcısı C. Mert KOPARAL ve Cumhuriyet Savcısı Mustafa İhsan DURSUN İadei ziyarette bulundular.

Ziyarette, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Meclis Başkanı Reşit ÖZER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin MAT, Yönetim Kurulu Saymanı Cuma BOZKURT ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YİĞİT hazır bulundular.

Odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, 2011’e doğru Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları başlamasıyla birlikte Milas’ta ciddi anlamda gelişmelerin kaydedileceğini belirtti. Ayrıca, bazı Düzey 2 Bölgelerindeki Kalkınma Ajanslarının Kurulması Hakkındaki Bakanlar Kurulu kararının ardından, Muğla, Aydın ve Denizli illerinden toplam 100 üyenin seçilmiş olduğunu ve bu üyelerin 32’sinin Muğla ilinden seçildiğini ve Milas’tan da sadece Milas Ticaret ve Sanayi odasının belirlendiğini belirtti.

Yarım saat süren ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı C. Mert KOPARAL, Enver Tuna ve ekibine hayırlı olsun diyerek, başarılar diledi.