MİLAS İÇİN MUĞLA MİLLETVEKİLİ YAVUZ DEMİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER

18.02.2019 11:18

Milas OSB’nin bazı konularını görüşmek üzere Ankara’ya giden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Milas Kaymakamı Eren Arslan ile OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığındaki görüşmelerde kendilerine destek veren Muğla AK Parti Milletvekili M. Yavuz Demir‘i Meclis’teki makam odasında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Milas OSB’nin 2018 yılından artan ödeneklerin 2019 yılına aktarılması, hava koşulları nedeniyle gecikme yaşanan Milas OSB’nin altyapı yapımı için yüklenici firmaya ek süre tanınması ve OSB’nin elektrik altyapısı yapımı ihalesini kazanan firmanın işe başlamadan çekilmesi nedeniyle ihalenin bir an önce yenilenmesi işlerini görüşmek için Milas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Eren Arslan, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, konuları görüşme üzere Ankara’ya gitmişlerdi. Ankara’da kendileriyle birlikte Muğla AK Parti Milletvekili M. Yavuz Demir de T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret ederek görüşmelerde Milas heyetine destek vermiş ve görüşmelerin olumlu sonuçlanmasında etkili olmuştu.

Kaymakam Eren Arslan ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, daha sonra yine M. Yavuz Demir ile birlikte Milas’ın tanıtımı, UNESCO’nun dünya mirası geçici listesindeki Hekatomnos Anıtmezarı ve Beçin Kalesi ile Ortaçağ kenti kalıntılarının bir an önce tam olarak ziyarete açılarak kültür turizmine kazandırılması amacıyla T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığını ziyaret etmişlerdi. Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile görüşerek olumlu mesajlar alan heyet Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy‘u Milas’a davet etmişlerdi

Yapılan ziyaretlerin ardından Milas Kaymakamı Eren Arslan ile MİTSO Yönetim Kurulu Bakanı Reşit Özer, Ankara’da Bakanlıklardaki görüşmeleri sırasında sürekli olarak yanlarında bulunan Muğla AK Parti Milletvekili M. Yavuz Demir‘i Meclisteki makam odasında ziyaret ederek  kendilerine gösterdiği ilgi ve Bakanlıklardaki destekleri için teşekkür ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Gerek Milas OSB için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile olan görüşmelerimizde hep yanımızda olan ve olumlu sonuçlar almamızda etkili desteği bulunan, gerekse Milas’ın tanıtımı için Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretimizde yine yanımızda yer alarak bize destek veren Sayın Milletvekilimiz M. Yavuz Demir‘e Milas OSB yönetimi ve MİTSO yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Ankara’daki görüşmelerimiz sırasında hep yanımızda oldu ve çok öneli destek verdi. Kendisine müteşekkiriz” diye  konuştu.