MİLAS KANLI KAVURMASI YAPAN RESTAURANTLARIMIZDA COĞRAFİ İŞARET BELGELERİNİ ALDILAR

04.04.2023 10:01

T.C. Türk Patent ve Enstitüsü tarafından Milas Ticaret ve Sanayi Odası adına düzenlenmiş olan 1210 tescil numaralı Coğrafi İşaret Tescil Belgesi ile 06.09.2022 tarihinde mahreç işareti kapsamında tescillenerek 20.08.2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Milas ilçe sınırları içinde yapılan kanlı kavurmanın ‘’Milas Kanlı Kavurma’’ adıyla koruma altına alınmıştır.

Milas’ta hizmet veren iki restaurantımız  MİTSO tarafından coğrafi işaret sözleşmesini imzalayarak belgesini aldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit ÖZER ve MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel Milas Kanlı Kavurmasını yapan odamız üyesi Küpelioğlu Restaurant sahibi Mehmet Bekir Küpelioğlu’nu ve Şırıltı Restaurant sahibi Devran Vedat Kartal’ı ziyaret ederek coğrafi işaret belgelerini teslim ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ‘’coğrafi işaret belgelerinin hayırlı olmasını, bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum’’ dedi.