MİLAS MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENİDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

04.05.2023 15:52

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan protokol gereğince üyelerimizin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MİTSO işbirliğinde protokol imzalandı.

İmzalanan  protokol için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gıda teknolojisi alanında Zeytin İşleme dalında ücretsiz olarak kalfalık ve ustalık belgeleri hakkında sınav ve belgelendirme hizmeti vermek için üyelerimizle buluştular.

Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Öz, Müdür Baş Yardımcısı Naciye Gürbüz, Müdür Yardımcısı Mehmet Çaparlar zeytin ve zeytinyağı alanında faaliyet gösteren oda üyelerimizle zeytinyağı üretim standartları ve belgelendirme süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, toplantının açılış konuşmasında Zeytinyağı üreticilerimize kalfalık ve ustalık belgesini ücretsiz olarak alabileceklerini her fabrika sahibinde bu belgelerin olması gerektiğini  ve tüm üyelerimize süreç boyunca yardımcı olacaklarını belirtti.