MİLASLI BERBERLERİ ŞAMPİYONAYA İÇİN MİTSO DA DESTEKLEDİ

10.05.2016 12:49

Milas Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Derneği (KUBERDER), Türkiye Berber ve Kuaförler Federasyonu tarafından Ankara’da yapılan milli takım seçmeleri yarışması öncesi Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Yarışmaya erkek berberleri saç kesimi dalında katılacak olan KUBERDER Başkanı M. Erkan Çil ile yine aynı kategoride yarışacak olan dernek üyesi Cem Karayıbık, derneğin yönetim kurulu üyeleri Mahmut Üstün Yazgan ve Osman Aytekin, yarışmaya katılmak üzere Ankara’ya hareket etmeden önce MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, KUBERDER yöneticilerine başarılar diledi ve oda olarak kendilerini destekleyeceklerini söyledi.
Öte yandan 25/27 Nisan tarihlerinde Ankara’da, Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde 7 ayrı kategoride yapılan yarışmada Türkiye’nin en iyi 58 berberinin katıldığı yarışmada, M. Erkan Çil, 5 berberden oluşan Milli Takım’a seçildi.